Magyarország első számú Esports híroldala

esport hírek megbízható forrásból

Smurf TV

Első helyen a Liquid

A team liquid átvette az első helyet a hltv pontozási listáján az Astralistól.

 

A CS:GO hltv által közzétett ranglista első helyét immáron 1 éve uralta az astralis,azonban a folyamatosan aktív és sikerekben gazdag játékának köszönhetően a Team Liquid foglalta el a helyüket a trónon.

 

Twitteren a vélemények megosztóak,azonban túlnyomó többségben úgy vélekednek róla,hogy a Liquid abszolút megérdemelte az első helyet.Ugyanis az Astralis nem küzdött a trónon maradásért.Az elmúlt évben tudatosan sorban hagyták ki a versenyeket.

Az Astralis csapata idén csupán 4 Torurnamenten vett részt,amiből 3 BLAST Pro Series volt.Azonban a ezen  versenyek nem túl hosszúak és sem a nézettség,sem a pénzdíj nem kimagasló.

A rajongók,kommentátorok és elemzők aggódnak a csapat jövőjéért.Hiszen minden kompetitív játékban fontos a folyamatos szintentartás,fejlődés és az azonos szinten lévő játékosokkal való gyakorlás.Az alábbi kulcsfontosságú tényezők hiányában a csapat hamar a lista legalján találhatja magát,ha nem szedik össze magukat.

A hamarosan közeledő ESL pro League-n lesz is lehetőségük bebizonyítani,hogy nem véletlenül uralták a hltv rangsorának első helyét egy teljes éven keresztül.

 

HLTV jelenlegi ranglistája:

 

 

Forrás:leet.hu