Magyarország első számú Esports híroldala

esport hírek megbízható forrásból

Smurf TV

Sorban huzza be az első helyeket a Team Liquid

A negyedik bajnokságát nyeri egyhuzamban a Team Liquid és senki nem tudja őket megállítani.

 

A Team Liquid a hétvégi ESL One Cologne 2019 kupán könnyedén megkoronázta zsinórban a negyedik győzelmét is.Ezzel a győzelemmel új rekordot döntöttek a CS:GO történelmében,ugyanis még egy teamnek sem sikerült ennyi Major első helyét megszereznie egyhuzamban.

 

A Döntőt a Vitality-vel játszották akik felett lényeges  fölénnyel győzedelmeskedtek,kivéve a de_Dust II mapon.A bajnokság 4 meccsen keresztül zajlott, az első map Overpass volt,amit nagy fölénnyel 16-6-ra nyert a Liquid. Ezt követte a  Dust II amin a hosszabbítás során a Vitality 19-17-re végzett.A harmadik pálya az infernó volt amit ismételten a Team Liquid húzott be 16-10-ra,majd a Mirage-on 16-10-re végeztek ezzel megnyerve a bajnokságot.

A csapat ezzel megnyerte a 125000 dolláros fődíjat és az Intel Grand Slam által támogatott 100,0000 dolláros nyereményt is,amihez  4-S szintű bajnoksgot kellett megnyernie a bármely CS:GO csapatnak.

A következő bajnokság, a Starladder Major 2019  Augusztus 28-án kerül megrendezésre és reméljük,hogy addigra akad olyan csapat aki megfelelő kihívást nyújt a Liquid.