Magyarország első számú Esports híroldala

esport hírek megbízható forrásból

Smurf TV

Tovább fejlesztik a Teamfight Tactics match history mechanikáját

A fejlesztők azon dolgoznak,hogy Teamfight Tacics játszmák történéseit átnézhessük a match history segítségével.

 

A Teamfight Tactic érzkezése óta megdöntött minden nézettségi rekordot megdöntött.A LoL új különálló jtátékmódja a DotA autochess-ét vette alapul,jócskán átváltoztatva.A Twitch.tv-n a Fornite-tal verseng az első helyért,pedig a játék még közel sem tökéletes – Írja a leet.hu.

Hatalmas Queue,kiegyensúlyozatlan karakterek és tárgyak, valamint rengeteg hiányosság írja le az amúgy rendkívül szórakoztató Teamfight Tacticsot.A  Riot mindezek mellett folyamatosan azon dolgozik,hogy tökéletesítse a vadonatúj játékát.Jelen pillanatban egy match history-t próbálnak készíteni,amivel a játékosok kielemezhetik a lejátszott meccseiket.

Az információt SapMagic a cég egyik programozója tette közzé twitter oldalán,miszerint segítséget kér a közösségtől,hogy miként tehetnék még jobbá a  Riot társasjátékát.

Az újítás célja természetesen az,hogy a játékosok nyomon tudják követni a fontosabb másodperceket a mérkőzésből.Ezek mellet még sok olyan újdonság is bekerülhet mint például  az idővonal és meccs végi összegző tábla.

A Riot egyébként a jutalmazási rendszert sem gondolja elég korrektnek,ezért azon is dolgoznak,aminek mi játékosok külön örülhetünk!