Magyarország első számú Esports híroldala

esport hírek megbízható forrásból

Smurf TV

Új Heartstone kiegészítő: Saviors of Uldum

Ismét visont látjuk Dalaran hőseit,hogy megvédjék a World of Warcraft világát a gonoszoktól

 

 

Nemrég olvashattátok,hogy Reno Jackson és a többiek visszatérnek,hogy megküzdjenek a rossz fiuúkkal.Ez az információ úgy tünik,hogy igaz lett,ugyanis tegnap bejelentette a Blizzárd az új kiegészítőt.

 

Viszontlátjuk tehát Reno Jackson-t,Brann Bronzebeard-et,Elise Starseeker-t és Sir Finley -t,hogy ismét megsemmisítő csapást mérjenek a gonosz erőkre egy régen elfeledett technikával.

Reborn és Plague

Ez a két szó fogja jellemezni az új kiegészítő lapjait.A reborn képességgel a minionjaink fognak rendelkezni,ami azt jelenti,hogy ha meghalnak 1 élettel újjáélednek.A  Plague nem is egy képesség,sokkal inkább egy varázslatcsoport elnevezése.Az utóbbi varázslat a gonoszok képessége lesz és mindkét félre hatással lesz az egész játék során.Először még csak a pap kártyáit mutatták be nekünk.

Ismét Questek-re számíthatunk

Továbbra is Questeket kapunk,ennélfogva nem lesz új játékmechanika,azonban új küldetéseket kapunk a régiek helyett.Még csak a Warlock és a Druida lapjai kerültek bemutatásra.Ránézésre  egyik lap sem tűnik túl kedvezőnek.

Új kártyalapok

Bemutattak még 4 új lapot is,amelyek közül jó néhány akár hasznos is lehet.

 

Továbbr is kapunk kártyacsomagokat,80 pakk lesz összesen különleges hátlappal,világító legendary-kal és opcionális hőskinézettel.

 

A kiegészítő érkezésére Augusztus 6.-án számíthatunk.